Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harry #6

Han hade kört på slingriga grusvägar hela natten, han var minst sagt jävligt trött. På allt och inget inga kvinnor bara snö och förbannad granskog överallt. Han funderade på att dra till Stockhom eller lämna landet dra till någon större stad, människor han behövde se människor.

Han stannade vid en väldig gran låt bilen få lysa upp vägen, det var tyst och mörkt. Han ställde sig med ryggen intill stammen, tände en cigg och blåste rök upp mot himmlen.

Sen ylade han som en ensam varg.

Han hade igenanning var han var, eller var han var på väg. bara att det var sent och kallt.  

Romanen fanen måste bli klar, annars hade detta varit till ingen nytta. Om sanningen skulle fram vad skulle han göra i Stockholm? Hade han inte lämnat allt bakom sig, tja vad gör man en kväll som denna, ylar med vargarna under stjärnorna.

Han drog sig i sitt skägg, och satte sig i bubblan, och hoppades att bensinen skulle räcka hem igen. 




Prosa (Novell) av Neal
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-11-20 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal