Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och sen godnatt

älskad i glädje
fruktad i sorg
jag beger mig snart
gråt mamma, gråt

krossar min skalp
blodet har torkat´
nävar i cement
gråt mamma, gråt

svider och stretar
bejakar kanaler
tjockare än vatten
flyter mellan fingrar
det är svårt, mamma, svårt

från pappa till skogen
flisor från ensamheten
trycket är hårt, mamma, hårt´
flisor från ensamheten
jag är i ensamheten
kastad i evigheten
bränd iderligen
gråt mamma gråt
mig veterligen
mig veterligen
gråt mamma gråt
mig veterligen
fly iderligen




Fri vers av Ake
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-11-20 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ake
Ake