Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där med drömmar är roligt

En gång i tiden
så hade jag
en kompis

en kompis
som hade mycket
drömmar

det hände ofta
att hon fick en idé
och många gånger
nappade jag på den
och drömde likadant

men en dröm
som min vän drömde
har jag aldrig drömt
och klommer aldrig
att drömma

hon drömde
drömde om att bli advokat
såhär i efterhand
så skrattar vi åt det

det är en av alla
hennes drömmar

och en dröm
som troligen aldrig
kommer att gå
i uppfyllelse

men sådana drömmar
är bra att man har haft
annars hade vi inte
haft något att skratta åt
i just denna sekund

men oavsett vad hon drömmer
när var och hur hon drömmer
så kommer jag alltid
att stötta henne

bara det inte är drömmen
om hennes framtid
som advokat




Fri vers av refuge
Läst 396 gånger
Publicerad 2006-11-20 21:49



Bookmark and Share


  epelkawka
HAHA !

Guld, emelie. GULD!

Och nej, fan heller att jag ska bli advokat ^^


Fyfabian vilken fin text du skrev förresten.
Återigen - inte bara för att den handlade om mig, utan för att ditt upplägg var riktigt, riktigt bra.
Väldigt fint, sötow.
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

refuge