Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viftar på tårna -och svävar ut i evighetens ofantliga evighet


Flyger och far


Jag svävar


Med tanken ovanför marken, molnen, månen
passerar obemärkt förbi


Tankar stora, små
som höghus helt i glas byggda för evigheter


Flyger och far


Jag svävar


Ensam, tillsammans
vidare över taken högt under universums krona




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-11-20 22:02



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Underbar text det här:)
Blir glad
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh