Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dis

Blir alldelaes varm och är så irriterad
I dag är en konstig dag
kroppen är tung och huvudet skiljer sig inte från diset som syns genom fönstret

Hoppas att dagen kan lyfta mig

såsmåningom

den är ju inte
slut



ännu




Fri vers av M
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-11-21 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M