Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vakna minska låt



vakna vackla genom
rummet gardinen låt
vägen släpa varje
fotsteg hänga kvar i
luften göras tydligt
minska i volym låt
blekna låt känna låt
undersöka




Fri vers av johii
Läst 648 gånger
Publicerad 2006-11-21 12:34



Bookmark and Share


  edvin medvind
Dynamiskt och bra som alltid. Jag får bilden av någon som vaknar och går iväg till arbetet eller skolan men stannar upp på vägen för att reflektera.
Du har en fantastisk känsla för ord.
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu