Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glamour

Glamour den har vi aldrig upplevt här i byn.
Den som säger det är en stor lögnare.

Det närmaste man kom den röda mattan var på Folkets Hus biografen.
De hade röda mattor i gångarna.

Vi satt och suktade efter James Dean i filmen Ung Rebell.
Sedan hade vi två läger i skolan de som gillade Elvis Presley och de som
gillade Tommy Steele.

Själv var jag Elvisdyrkare han var den bäste.
Hade egenhändigt broderade byxor med gitarrr, notor,
stjärnor och hans namn.

Mamma förbjöd mig att ha dessa smala byxor, men så fort hon gick till
Konsum sydde jag in dessa byxor lite mer för varje dag.

Men man vet aldrig kanske det blir lite glamour här i byn också vad det lider, man lever på hoppet sa loppan!




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-11-21 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP