Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag klara det

För några veckor sedan så hade vi matteprov.
Jag satt hos en speciall lärare som kan matte väldigt bra.
Jag kan inte fatta hur jag klarade de.
Men kan ni tänka er jag fick VG på de provet.
Jag vart så glad att jag vart tårögd.
Sedan hade vi ett till matteprov,
några veckor senare.
Och de gick hur bra som helst me.
På de matte provet fick jag G.
Jag känner mej överlycklig.
Och i torsdags fick jag veta att mitt slut betyg i matten blir G.
Jag är så lycklig så de finns inte.
Jag är så glad så ni kan inte veta de.
Jag ringde och frågade mamma om en kompis kunde följa me mej hem.
Sedan frågade jag henne.
- Mamma vet du vad jag fick på slutbetyget på matten?
- Nä vadå?
- Jag fick G.
Man hörde att mamma vart glad för min skull.
hon sa :
- åhh vad bra. då är de ju bara och försöka hålla de nu!
När jag kom hem så stod det tre rosor på mitt data bord inne i mitt datarum.
Dom va så fina.
Och jag e så lycklig.




Fri vers av Sandy_16
Läst 337 gånger
Publicerad 2004-12-18 12:29



Bookmark and Share


  Boa Berg
Jag är glad för din skull. Keep up the good work.
2004-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Sandy_16
Sandy_16