Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du är patetisk


Att du bara orkar

blicken skär in i mig
varje gång vi möts
håret reser sig längst ryggraden

Du ler inte, du ler aldrig nu för tiden

du går med bestämda steg framåt
som att du hade ett mål
men det har du inte

gå med din blick som skär in i min
så kan jag gå med en blick som skär in i dig

men det gör jag inte

jag är inte så elak som du är
som behandlar människor såhär
gå du bort till dom som du kallar dina vänner
stå du som du brukar och tro att du är cool,
inte för 5 öre tjejen

skaffa dig ett LIV!!




Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-21 20:43



Bookmark and Share


  Freya
Även om hela den här är hat, för du har verkligen fårr med den känslan.. Så kunde jag inte låta bli att tycka den var vacker på vissa ställen..
Speciellt:
"Du ler inte, du ler aldrig nu för tiden"

Så enkelt, men så vackert!
2006-12-11

    rosentagg
sug på den du..skit bra. ^^
2006-11-25

    Suzylu*
Great Yeah! Exakt skaffa dig ett liv suverän slutledning Lovley :D
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl