Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som är viktigt

 

har du en minut över
blott en liten liten stund
ett ögonkast flyktigt
allt som behövs
ett hjärtslag
andetag
sekund

då skulle jag tala

 




Fri vers av Nettan
Läst 671 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-21 21:40



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Tanketänkvärd text som stämningsfullt förmedlar ett viktigt budskap på ett vackert poetiskt vis.

(Bokmärke och favorit)
2007-02-23

  Söder
Fångades av den här... Det är så lite ibland, som gör så mycket. Det som är viktigt...
2007-01-22

  Regular
Härlig rytm!
2006-11-24

    ej medlem längre
Fint!!!
2006-11-22

  issac.a.m
ögonkast,,,
hjärtslag
andetag
en form av kärlek,, synen,känsla,o livet
mycket fint.
2006-11-22

    Mattias Karlsson
Koncentrerat, högoktanigt, mycket bra!
2006-11-21

  Fredrik P. VIP
Det finns en intensiv närhet
i denna dikt som tar skruv.
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Nettan
Nettan