Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupa spår

 

Har en dröm där du finns
så tungt
när jag vaknar och minns




Fri vers av Nettan
Läst 471 gånger
Publicerad 2006-11-21 22:13



Bookmark and Share


  Freeman
Vilken rytm...vilken jättestark dikt!
2006-12-23

    ej medlem längre
Vackert språkbruk
2006-11-28

  Annette Andersson
Mycket fint och välskrivet! Orden sjunger när jag läser högt!
2006-11-23

    ej medlem längre
Väldigt fint skrivet!
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Nettan
Nettan