Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fingrar mot gommen



allas fingrar smakar likadant
att trycka mot gommen att
blunda för en minut
alla har samma smak på sina
fingrar alla vill blunda för
en minut och sedan öppna ögonen och
hoppas på
en dröm
fingrar mot
gommen
i kaoset testar jag
allas fingrar i min mun och
alla drömmer under ögonen
jag ska kasta mig själv mot något
hårt hejdå




Fri vers av johii
Läst 652 gånger
Publicerad 2006-11-22 05:06



Bookmark and Share


  Norma
att att i början störde min rytm, men annars är Johii tillbaka BIG TIME! Fuck medioker du kör hela vägen!
Nanna
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu