Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just då
var du för mig
allt jag
ville ha

just nu är du för mig
det jag vill ha

i morgon är du för mig
det jag fick
och inte vet




om jag får igen




Fri vers av M
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-11-22 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M