Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stockholm i mitt..


sthlm III

vi vakna 03.31
är irrande bloss

vi helar staden
med människor som oss

longituden

mot det johnblundna
är skymd,

mälaren [med sitt stora planktonöga]
ovetandes titta


mot vintergatans
höga rymd




Fri vers av buk
Läst 663 gånger
Publicerad 2006-11-22 13:37



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
du är poet. ditt språk är som ingens annan.
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

buk