Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet väl om?

Du vet väl om att du är värdelös?
Att du inte är viktig?
Att ingen hör dina skrik
För att ingen orkar lyssna?
Att när du springer
Genom labyrinten av dina egna lögner
Kommer ingen att visa dig ett ljus
För lögner är bekvämare än sanningen?
Och när du ler trots att man ser skriken i dina ögon
Kommer ingen fråga\"Hur mår du?\"
Och även om någon frågar kommer du svara \"Bra\"
En lögn som blivit en vana
Så trodde du verkligen att vi skulle bry oss?
NEJ!
Patetiskt att ens leva ditt liv.




Övriga genrer av Elidoll
Läst 225 gånger
Publicerad 2006-11-22 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elidoll
Elidoll