Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å bilen går bra

Bilbesiktning
Humanbesiktning
Föräldrabesiktning
Relationsbesiktning

Var kollar vi av oss själva
Bilen får service
Men ett barn får må
skit i många år
innan samhället gör något

Kanske skulle det bli en närvarokontroll
för att se om det fanns någon hemma
Och kanske skulle det bli böter
som det blir om du kör en obesiktad bil

Hur kan det bli så många föräldrar
som bara skiter i sina barn
Var är mänskligheten på väg

Vi tränar våra kroppar på gym
men var tränar du dig på
att bli en bra människa




Övriga genrer av Spirit
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-11-23 02:10



Bookmark and Share


  Bengt VIP
Det går ju faktiskt bra att träna sig lite här!
2006-11-28

    eva m h
Tänkvärt!
2006-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit