Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är som det är...det är vad kärlek är.


Kärlek är.

Kärlek är

att vara öppen när fin och gammal,
snö samlar hopp om ljus i himmelen.

Modig är ett liv.

Min mun möter en naken, lysande,
modern vän...

på evighetens fest!

23/11 - 06




Övriga genrer av Ariel_the_angel
Läst 616 gånger
Publicerad 2006-11-23 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariel_the_angel
Ariel_the_angel