Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min nyaste kärlek och han ÄR den jag har väntat på!


Du är den jag har väntat på!

DU är den jag har väntat på,
och DIG vill jag behaga!
Mitt HJÄRTA för dig ska förevigt slå,
utan att ens klaga.

Och jag vill ligga tätt intill dig,
med dina armar runt omkring mig.
Och VI ska skriva en helt ny SAGA!

2/7-2010




Bunden vers (Rim) av Ariel_the_angel
Läst 385 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-20 17:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var en gång en ensam kvinna
som ville kärleken vinna.
Sen såg hon en man minsann,
det var då hon kärleken fann.
2022-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ariel_the_angel
Ariel_the_angel