Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En meditation över ljuset... Vi skulle tänka på till vem vi tände det lilla ljuset för, och jag tänkte på en mycket speciell person ;).


Ett ljus.


Ett ljus jag tände i kärlekens rum.

Ett ljus jag tände för dig.

Vet nu att jag är ej dum.

Ty, detta ljus är också för mig.

11/12 - 06




Fri vers av Ariel_the_angel
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-14 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariel_the_angel
Ariel_the_angel