Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såhär börjar min sommarnovell... en liten kärlekshistoria minsann, sommaren är ju inte slut än... vi får väl se vad som händer...


Det första jag såg var ditt leende. =)

"Det första jag såg var ditt leende."

Sekunden efter var ditt namn på mina läppar... och jag glömmer dig ALDRIG!
Jag blundade en sekund. "Hände detta verkligen mig på riktigt?" Hade min bön äntligen blivit hörd?"

Mitt HJÄRTA gallopperade snabbare än ljusets hastighet. Det gick inte att stoppa. Du gick inte att stoppa. Plötsligt så stod DU där framför mig. "Vad skulle jag göra?" Vad skulle jag säga?"

Jag öppnade ögonen.

Det första jag såg var ditt leende.
Jag kunde inte undgå att se det, för du smittade mig med ditt leende.

Ett litet virus borrade sig in under min hud, och jag fick konstiga utslag inuti och utanpå kroppen, som: varm rodnad i ansiktet (mest på kinderna), sol i sinnet, bultande hjärta, svag i knäna, svett i pannan, fjärilar i magen... värmen som spred sig överallt från tå till topp... och ...

PIRRET.

Det underbara PIRRET i hela kroppens celler och organ.....




Prosa (Novell) av Ariel_the_angel
Läst 596 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-30 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariel_the_angel
Ariel_the_angel