Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om hur man behandlas av Riktiga vänner.


Riktiga vänner!


RIKTIGA VÄNNER...
ber dig aldrig om pengar,
hur fattiga de än är.

Du kan inte köpa dig lycka,
om lyckan är att ha riktiga vänner.
För, riktiga vänner slösar man inte bort hur som helst.
De vårdar man väl.
Låter vänskapen växa och gro, och håller dem vid liv...
så att de aldrig dör.

Riktiga vänner har inga döva öron för dig...
de LYSSNAR på DIG, med HJÄRTAT!

RIKTIGA VÄNNER bränner inga broar, de BYGGER nya.
Så var rädd om de vänner du har,
för RIKTIGA VÄNNER växer inte på träd.

Ta hand om dem...

som de vore av rent GULD!!!!

1/2 - 08




Fri vers av Ariel_the_angel
Läst 497 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-01 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariel_the_angel
Ariel_the_angel