Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är fotbollsintresserad...


Bollen den är rund

Laddar och sladdar.
Gräsplanen beskrevs som
"grusplan med gräsliga rutor"

En överdängare blängde
med onda ögat.
Var inget vidare på avståndsbedömning.

Ålen i måle´
måste ha tappat tvålet.
Släppte sig pga surkålen han tvålat till.

Straff lagd av en giraff,
som kallades för RiffRaff.
Ljudet i stolpen lät "kadaff".

Ranta-runt-i-mittens-rike,
retirerade rastlöst.
Kastade och slängde med sina rastafariflätor.

Backen sparkade bollen i häcken,
som landade i bäcken.

Centern hade svårt att fokusera.
Blev sur som en citron
och levererade passningar åt cypressen.

Resultatet, frågar ni?
Det får ni inte veta, på "pin tji".
Det viktigaste är att ha deltagit uti.




Övriga genrer av E.B.A.S
Läst 524 gånger
Publicerad 2006-11-23 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.B.A.S