Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grässtrå

Jag fryser
mer och mer
Tappar värmen
grad för grad
Som ett frostigt grässtrå
böjs jag
Om han snart inte
ger mig värmen tillbaka
går jag av




Fri vers av coffee-cup
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-11-23 16:33



Bookmark and Share


  kaldorei
Jättefin.. precis sådär man kan känna när man saknar någon typ.... eller ja, så känner jag mig iaf =P
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

coffee-cup