Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skugga är vad jag är

Skuggor
De finns överallt
Jag var en skugga
En skugga ingen såg
Plötsligt började jag sakta
synas igen
Mer och mer
för varje dag som gick
Du höll min hand
Alla såg
De viskade
men jag hörde inget
För allt försvann
Tiden stannade
Jag bara stod där
med din hand runt min
Du såg mig
Jag var ingen skugga längre
Men en dag
lämnade du mig
Och för var dag som går
blir jag mer och mer osynlig
Snart är jag en skugga igen
En skugga ingen ser
Inte äns du




Fri vers av coffee-cup
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-11-23 16:51



Bookmark and Share


  Knas_
Jag ser dig!!
OCh du ska bara veta HUR mycket sen.
2006-11-25
  > Nästa text
< Föregående

coffee-cup