Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mig nära .

Du har handen på mitt lår ,
Kysser mitt hår .
Vinden kommer alltid blåsa ,
Jag börjar nu flåsa .
När jag ligger såhära ,
Och du håller mig så nära..
Det är då jag mår som bäst ,
Älskar dej mest..
Vill alltid ha dej här hoss mej ,
Kommer aldrig släppa dej .




Fri vers av Ällz
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-11-23 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ällz
Ällz