Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nedstämd, grubblande....


Någon annan Jag

Är inte mig själv
ledsen är min själ
En händelse tung
energier stjäl

Hjärtats klädsel mörk
nedstämdhetens dag
Där bakom döljs
mitt gladaste Jag

Gömd inom mig själv
i tankarnas liv
Lever jag nuet
med gråtunga kliv







Fri vers av hawkeye
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-11-23 20:14



Bookmark and Share


    Jess81
hoppas nedstämdheten ger med sig..snyggt diktat i vart fall!
2006-11-27

    E.B.A.S
En text med en konsekvent hållen stämning genom hela.
Rim som knappt märks.
En dikt att känna in sig i, för många men ändå personlig.
Gillar den mycket!
2006-11-24

  Johan Nilsson
jag gillar den!
2006-11-23
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye