Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga

en skugga jag ser

långt bakom mig

fastbränd i det förflutna

misshandlad
liten och svag

varför stannade du kvar?

skammen blir
som en blekgrå målning

en ständig påminellse om
allt jag inte vill komma ihåg

plats!
du otrogna

du ska följa mig
vart jag än går

jag ska låta mig
bländas av ljuset

så att du hamnar
bakom mig

där får du vara
tills du lär dig

när jag tittar på dig
ska jag se det jag vet

du är en

mäktig

skarpt svart

oövervinnlig

gudinna




Fri vers av H Helix
Läst 197 gånger
Publicerad 2006-11-24 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix