Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill kräkas

Ibland känner man verkligen att man vill kräkas.
När det gör så jävla ont. I magen eller bröstet eller därnånstans.
Varför vill jag kräkas när jag älskar så stenhårt?
Varför vill jag kräkas när jag är så älskad?
Att det kan göra så ont när jag, helt seriöst, är den lyckligaste människan på jorden.

Varför vill jag kräkas när jag verkligen inte ville kräkas?
Varför ska jag behöva vilja kräkas när jag inte alls vill behöva kräkas? Och på de flesta sätt inte alls behöver vilja kräkas.




Fri vers av Ola Nilsson
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-11-23 23:35



Bookmark and Share


    ettolrahC
Det kanske är ngt fel på mig, men ibland kan jag tycka sånt här är superskönt att läsa - även om det handlar om ... mmm... ja....
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ola Nilsson
Ola Nilsson