Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ni är mina stjärnor


Till er som jag ser upp till



för du var den
den som jag ville vara

tills jag förstod
att den enda jag egentligen vill vara är den jag redan är

mer eller mindre
utan krusiduller

man lär sig ju av varandra
det är klart
man lär sig av varandra och blir den man är

eller?

Jag såg upp till dig,
Ser upp till dig, till er, nu, idag!

Men jag förstår också att jag aldrig kan bli du

Vill jag verkligen det?
Knappast, men det är inte svårt att bli förblindad

av någon som


är som du




Fri vers av fröken
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-11-24 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken
fröken