Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Calling from inside

Its a voice calling from inside
Says to hurt, to kill and cut deeper..
I´m gona conquer all
I´m gona kill them all
I feel desperet inside
I just want to sleep
Step away from all the windows
Cry away all the pain
But i´m too hard inside
Too cold, too broken




Fri vers av heavymetalunge
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-11-24 22:09



Bookmark and Share


  nicklas ekström
bortsett från det där med engelskan du vet som vi snackat om så är det betydligt mer fokuserat ... plus att själva den önskan som uttycks i texten är ett steg i rätt riktning som jag ser det ...
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge