Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ultimata harmonin

att bara vara

inte behöva känna någonting alls

totalt lugn

en sköld av lycka
mot negativa intryck

helt klar

ett stilla, konstant leende
så äkta
så varmt

allting är bra




Fri vers av H Helix
Läst 191 gånger
Publicerad 2006-11-24 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix