Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om smärta, ångest och en upplevelse av "döden" eller "intet".


Am I dead?

Am I dead?
Where am I?
Who am I?
Where are you?
Where is everybody?
Am I dead?
Where is blue, white, yellow?
Where is everything?
God, where am I?
What is this place?
Where am I?
Why am I?
Am I dead?
God?
God???




Fri vers av Freeman
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-25 04:36



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Minner mig om den raden
"Ur djupet ropar jag på dig herre"
såå bra skriven dikt *gillar* =)
2006-12-29

  Freeman
:-) Tack...den kom till mig på engelska, eftersom jag rest mycket och tvingats tänka på just engelska i perioder av mitt liv. Försökte översätta den men den blev bara inte bra...så jag lät den vara såhär...
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman