Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintermåne



O vackra Vintermåne
i den svartaste natten
sprider Ditt kalla sken
en sådan stilla och bedräglig skönhet
över min frusna tillvaros mättnad
av förräderi och förödelse


© 2006 Bo Ragnerstam




Fri vers av enkel
Läst 665 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-25 08:14



Bookmark and Share


    ellabella
även eländet kan beskrivas i vackra ord, bevisas här. (eländet kännes igen)
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

enkel
enkel