Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den personifierade kärlekens undran

När blir man kär
kär-lek
lek
När blir det allvar

Varligt och sakta
älskade
älskande

Älskade jag först
när det var för sent

eller älskades jag, utan att veta








vill jag veta





Fri vers av M
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-11-25 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M