Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

praemeditatio

Inget är bestående
Känslor är föränderliga
Ljuset skiftar
i så många nyanser
Vädret vänder
Lidandet finns

Något finns alltid

Kan inte värja oss
Kan inte alltid välja






Det blir en ny dag

Livet är

Tror att livsviljan vinner
över det lidandet som slår oss

hårt ibland

Att bli bedragen på livet
det är det det inte värt!

Lövet som faller
ger,
efter alla processer
liv åt någonting nytt

som

kanske tom
slår ut i blom



eller hur




Fri vers av M
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-11-25 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M