Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oliv


Jag gråter med det kommer inga tårar

jag skriker men det kommer inget ljud

jag pratar men det kommer inga ord

jag går men det kommer ingen väg

Jag andas

inte...




Fri vers av Blodros
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-25 14:59



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Kändes som värsta tvärniten. Oliv,ja. Snyckt fångat.
2007-12-04

  EmiRa
Känner igen...inte tillåten att leva...bra beskrivet, ja det är verkligen Oliv...
2006-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros