Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna och du

Du får mitt hjärta att slå lycka igen
Du får det kalla gråa regnet att förvandlas
Till glitter
Och du tänder stjärnorna igen
På min himmel

Du värmer mig utan att
Bränna sönder mig
Och jag gråter inte längre mina floder
Av lava

Jag vill att du ska vara lycklig
Och jag hoppas att vi kan få
Vara lycka tillsammans
Du och jag kan vara
Varandras ljus
I vintermörkret

Din famn kan vara
Mitt bo
Och om jag kan ska jag ta sönder
Allt ont i världen
För dig

Om jag kan ska jag
Sluta vara rädd
Krypa ut ur mitt skal
Och flytta in under
Din hud

Om du låter mig
Om du stannar kvar
Om du lyssnar
Om du förstår

Ska jag göra allt jag kan
För dig

Jag ska rulla ut röda mattan
Vart än du tar dina steg
Och jag ska stå vid din sida
Vilken väg du än väljer

Det spelar ingen roll
Vart jag går i mål
Bara det är dina stjärnor på min himmel
Och din luft jag andas

Så länge dina ögon glittrar på mig
Utan att du trycker naglarna i mitt hjärta
Så länge ska jag försöka tända
Varenda stjärna på dina ögonlock
Tills allt du ser är ljust och vackert

Och jag hoppas att du tror på kärlek
För jag är rädd att jag är förälskad
I en dröm




Övriga genrer av Estelle VIP
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-11-26 03:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle VIP