Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela roll.



alla nätterna
deras svärtade minnen
siden och sammet
murknad grön svepning

kring krigen
och folkvandringarna

kring min jord

och regnet
regnet som ridåfall
i sista akten




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 800 gånger
Publicerad 2006-11-26 03:44



Bookmark and Share


  objekt3
oj! Det här var både vackert och avväpnande. Snyggt!
2007-11-20

  Araminta
fan så bra, prima dikt i all sin vackra och rena enkelhet,
mycket poetiskt, helt i Aramintas smak förutom titeln
som inte känns helt övertygande och värdig...
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger