Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta ord

de tysta orden bakom allt prat
hörs tydligt för den som vill

viskningar om lögner och svek
önskan att våga mer

de finns där

i den för andra inte tillgängliga världen
inom oss alla
där allt basuneras ut på högsta volym

bakom ett leende, en tår, en blick
camouflerade av andra ord
formulerade av rädsla

med en längtan att någon ska lyssna
och verkligen höra
de tysta orden




Fri vers av H Helix
Läst 192 gånger
Publicerad 2006-11-26 13:40



Bookmark and Share


  loren
Du säger så mycket med dessa ord.
att lyssna och alltid se allt omkring i förståelse att våga, för mig

tycker om.....
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix