Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets mening


Min värdighet

Hela dagen
Är en strid
Mot kraven

Hela veckan
Är en kamp
Att stå emot

Hela månaden
Är en önskan
Bli respekterad

Hela året
Är en vilja
Kunna orka

Hela livet
Är en önskan
Om värdighet




Fri vers av Jack_iX
Läst 511 gånger
Publicerad 2006-11-26 13:48



Bookmark and Share


  prinscess VIP
den här har hög igenkänningsfaktor
kram vännen
2006-11-26

  Cris
Känns tungt..!

att behöva kämpa så
för värdighet
2006-11-26

  DanSan
******************************

Ja nog är det så . . . . och tiden tickar

på och tankarna hälsar på, då är det

bra att älska sig själv för den man är

se det positiva . . . se ljuset i mörkret,

se bortom det negativa . . .


Vidga det som var svårt till en

livserfarenhet och få kraft därifrån . . .

Annvända kraven så att man ej blir

kravmärkt . . . Dansa på ettiketten och

hoppa med glädje på striden och

skratta ut när önskan blir en kamrat!


Allt gott, Dan!

******************************
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX