Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland gör vi saker utan att ens tänka

Den materilla lyckan är den sanna glädjen




Fri vers av refuge
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-11-26 17:30



Bookmark and Share


    Lo Z.
Jag gillar sånna här "bara ord" dikter, där tankar samlas på två rader. Tänkvärt.
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

refuge