Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för dig

Tänk att en vanlig soffa
är så mjuk att sitta i

Att det finns sådan värme
i ett hem

Att jag hoppar högt
av plinget från mobilen

Att fast det är kallt
så känns det rätt varmt

Att makaronerna smakar som
à la macaroni


Att det faller sådant ljus
över det mörker som omsluter oss


Att dagen blir så mycket skönare i hela sitt vara


bara för

att du är där




Fri vers av M
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-11-26 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M