Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
elak elak röst... bort..snälla.. bort...


Den inre rösten

Den inre rösten
Som säger att du inte älskar mig
Som säger att du saknar mig
För att du vill åt min kropp
Som säger du vill ha henne
Inte mig

Hon
Med det långa blonda håret
Dom långa benen
Och visserligen dom plattare brösten än mig
Hon som springer runt
Säger hej till dig nästan var dag
Hon med den rappa tungan
falska tungan skulle jag tro

Ignorerar fast det gör ont
Försöker låta bli
Att göra som den inre rösten säger
Försöker…
Att inte tro…

Men det är svårt.




Fri vers av Psygirl-or not
Läst 463 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-26 22:18



Bookmark and Share


  Zaldo
känner igen känslan, du har fångat den bra här
2006-12-25

  Devilbabe
Bra dikt Josse:)
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Psygirl-or not