Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 dikter som bara dök upp

Finaste ögon
På pojken som är min
Bara min
Och det är jag glad för
Ja det kan ni tro
Blåa
Som ändrar till grönt
Stora, sorgsna
Avskyr att se han ledsen
Min pojke
Han är lång
Han är underbar
Han får mig att känna mig trygg

Svart hav
Av sorger
Gömda inuti
Att aldrig släppa fri
FÅR INTE
Kan inte släppa
BORT du som försöker
Jag vill inte ha din hjälp
Jag klarar mig själv
Sorgsen må jag vara
Men jag är kapabel till mycket

Jag kommer ihåg
Det var en ganska kall dag
I februari mars sisådär
Men jag kommer ihåg
Jag blev varmare
När det var dig jag såg
Det kändes lite fel
För det var ju egentligen inte dig
Jag skulle bli varm av
Den där dagen




Fri vers av Psygirl-or not
Läst 418 gånger
Publicerad 2007-01-14 15:44



Bookmark and Share


  Zaldo
de var fina,, båda var och en för sig och tillsammans:) gillar den sista meningen:d
2007-01-15

  Micael Axelsson
3xDikter som kan stå för sig själva, eller bilda sin helhet som den är skriven här... Som helhet så känns det som snabba blickar som bildar en helhet i en liten loop, där början också blir slutet igen...
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Psygirl-or not