Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon...

Hon är blekare än döden
Och vackrare än allt
Därför är hon min
Bara min
Och jag älskar henne framför allt

Hennes ögon äro gröna
Och sorg och lycka skiner genom dem
De blinkar förföriskt
Och tar mig i sitt våld

Blodröda är hennes läppar
Jag känner blodet
Vid kyssarna hon ger

Rösten är ljus och ganska pipig
Men nog kan hon låta ganska arg
Fast hon säger att hon älskar mig i alla fall

Kroppen den är mjuk och mjölkvit
Så försiktigt den tar sig fram
Måste vara försiktig
Inte förstöra min älskade framför allt.




Fri vers av Psygirl-or not
Läst 449 gånger
Publicerad 2007-01-17 21:30



Bookmark and Share


  Raven X
mycket bra Bozie=D
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Psygirl-or not