Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick min andra kvinnliga kusin för ett tag sedan


Kära kusin

Liten
Hon var
Förstöras skulle hon
När jag höll henne i min famn
Ängslan
Kärlek
Så mycket jag kände
För denna lilla varelse
Arma lilla Theresa
Dig kommer jag att älska
Kära kusin




Fri vers av Psygirl-or not
Läst 418 gånger
Publicerad 2007-07-18 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Psygirl-or not