Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrens tid

Undrens tid
Är inte över
Vi känner
Vi gör det rätta
Vi gör något åt
Den stackars
Världen


Fast allt var ju egentligen vårat fel från början




Fri vers av Psygirl-or not
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-13 23:29



Bookmark and Share


  skaparen
Muy Bien:), Global Warming?
2007-06-26

    Pleant
Hihi
Men du har rätt man ska fixa det man har ställt till med^^
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Psygirl-or not