Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte om jag är klar eller om jag ska ändra den > <


Månens barn

Månens barn
Levande, underbar
Dansar i skenet
Blekare än döden
Vit, vit hud
Ögon i mörkret
Förtrollar de som går förbi
Lockar till obehagligheter
Denna mystiska fe
Blodröda läppar
Som alltid ler
Böljande hår
Som ändrar färg efter humör
Eldigt rött vid ilska
Och härligt chokladbrunt vid lugn
Men när sorgen och hatet kommer inpå
Ja då växlar det från vitt till svart
Och från svart till vitt
Ty hata kan du inte göra länge
Utan sorgen och depressionerna kommer bara igen
Och så var hon bara grå…




Fri vers av Psygirl-or not
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-04 20:59



Bookmark and Share


  Zaldo
den var riktigt bra skriven och så sann, hata kan man inte göra länge.
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Psygirl-or not