Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att ha en riktig vän och att få vara en vän...det viktigaste som finns!


Du betyder allt för mig.

Jag vill veta...

Spelar det någon roll för dig hur jag mår?
Jag vill att det ska betyda något för dig hur jag mår.
Spelar det någon roll för dig att jag finns?
Jag vill att det ska betyda något för dig att jag finns.
Jag behöver dig.
Jag vill att du ska behöva mig.

Ett ord av kärlek från dig, skulle ge mig vingar.
Om du hörde av dig helt spontant en dag,
och bara frågade hur jag mådde, skulle du ge mig vingar.
Jag faller utan mina vingar.
Jag behöver dig.
Jag vill att du ska behöva mig.

En tanke av kärlek från dig, skulle ge mig vingar.
Om du hörde av dig helt spontant en dag,
bara för att du brydde dig, skulle du ge mig vingar.
Jag faller utan mina vingar.
Jag behöver dig.
Jag vill att du ska behöva mig.

Jag vill veta...

Spelar det någon roll för dig att jag helt spontant en dag,
hör av mig bara för att jag vill veta hur du mår?
Det betyder allt för mig hur du mår.
Spelar det någon roll för dig att jag helt spontant en dag,
hör av mig bara för att jag bryr mig?
Det betyder allt för mig att du låter mig få bry mig.
Jag behöver dig.
Jag vill att du ska behöva mig.

Jag vill att DU ska veta...

Jag behöver dig.
Jag vill att du ska behöva mig.
Därför ger jag dig mina vingar.
Det spelar ingen roll för mig att jag faller.
Det betyder allt för mig, att du har vingar.
När du en dag ger dina vingar till någon,
ska jag ta emot dig när du faller.

Du betyder allt för mig.




Fri vers av Freeman
Läst 504 gånger
Publicerad 2006-11-27 07:23



Bookmark and Share


    sunnanvind
Hur underbart skrivet som helst!
2007-02-02

    Elie
Allt det där spelar roll för mig,
och jag behöver dig.
detta var underbart fint vännen.
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman