Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att känna sig som en "blomma" som vill bli plockad...


Jag vill vara din...

Kom och plocka mig!

Kom och se så fin jag är!
Kom och känn så gott jag luktar!

Kom och plocka mig!

Kom och ta mig härifrån!
Kom och ryck upp mig med rötterna!

Jag vill vara fin för dig!
Jag vill lukta gott för dig!

Jag vill vara din blomma!

Kom och plocka mig!




Fri vers av Freeman
Läst 495 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-27 07:37



Bookmark and Share


  epelkawka
jag gillade denna :D
enkel och söt.
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman